Jewlscph – Min Funklende Verden

​Smykker er fantastiske – de drager, fascinerer og så kommunikerer de meget om dig og understreger din personlighed.

Derfor er jeg meget bevidst om, at enhver kvinde (og mand) skal kunne finde præcis det smykke, der understreger deres stil og personlighed. Den meget fine kvalitet er kendetegnende ved alle mine designs – det er helt afgørende for smykkets skønhed og holdbarhed – så du kan smykke dig med det igen og igen siger Mai Manniche.

Smykkestyling
Med min viden og passion for smykker, samt fokus på hvad der klæder den enkelte kvinde og fremhæver hendes personlighed, er jeg stolt over at have sat smykkestyling på landkortet. Smykkerne skal understrege hver vores personlighed, stil og smukkeste træk. Med de rigtige øreringe har hver kvinde mulighed for, at fremhæve de bedste træk ved hende selv. Man kan betragte smykkestylingens vigtighed på niveau med det at prøve tøj, tasker, sko osv. før det købes.

Derfor er det også vigtigt for mig, at de forhandlere der har JEWLSCPH smykker, er gode til at lade kunderne prøve smykkerne på, og guide i valget af de perfekte smykker – ligesom alle altid er velkomne i butikken, for at prøve løs af smykkerne. I butikken står jeg selv og mine dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe, og som jeg understreger det igen og igen, det koster ikke noget at prøve dem på.


Adresse:
Klostergade 3
8000 Aarhus C
Tlf. 53 62 00 60
Web: www.jewlscph.com

 

 


Åbningstider:

Mandag: 11.00 17.30
Tirsdag: 11.00 17.30
Onsdag: 11.00 17.30
Torsdag: 11.00 17.30
Fredag: 11.00 18.00
Lørdag: 10.00 15.00
Søndag: Lukket