Brdr. Price – Café, Restaurant & Bar

Brdr. Price -Klassisk Bistro Køkken på den levende plads i Aalborg.

Velkommen til Brdr. Price i Aalborg.
Vi byder indenfor til frokost, til kaffe, til middag eller blot et lille glas alle ugens dage i C.W. Obels flotte bygning på den levende plads.

På Brdr. Price restauranten i Aalborg serveres der lækre, danske/franske klassikere og retter lavet som brødrenes far lavede dem – alle inspireret af brødrenes helt store kærlighed for mad.

Terrassen vil være åben efter vejret og i sommerhalvåret. Den smukke og historiske C.W. Obels Plads er en af Aalborgs hyggeligste pladser. C.W. Obel var navnet på den gamle tobaksfabrik, der havde til huse på pladsen fra 1787 til 1896, og herfra har pladsen fået sit navn. På den store terrasse udenfor på C.W. Obels Plads kan man nyde måltidet under åben himmel.

Hold jeres næste arrangement hos Brdr. Price

I historiske lokaler og central beliggenhed midt i Aalborg tilbyder vi spændende rammer til jeres arrangement. Hos Brdr. Price er det nemt at invitere gæster – både for private og for virksomheder. Uanset om der er tale om receptioner, jubilæer, kurser og firmafester eller bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage, sørger vi for at arrangementet bliver en vellykket oplevelse for både vært og gæster.

Vores køkken er kendt for det klassiske og internationale repertoire med råvarerne af høj kvalitet. Vi er leveringsdygtige i gode vine og cocktails og vores professionelle personale sikrer, at arrangementet lever op til forventningerne. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, dekoration eller andet, kan vi også være behjælpelige. Restauranten er placeret centralt i Aalborg, tæt på parkeringsmuligheder og offentlig transport.

Vores selskabsmenu kan bruges som inspiration til jeres arrangement. Menuen bliver sammensat i tæt dialog med vores køkkenchef og restaurantchef.

 

Adresse:
C. W. Obels Pl. 16
9000 Aalborg
Tlf. 38 42 00 56
Web: www.brdr-price.dk


Åbningstider:

Mandag: 11.30
Tirsdag: 11.30
Onsdag: 11.30
Torsdag: 11.30
Fredag: 11.30
Lørdag: 11.30
Søndag: 11.30