Aalborg – “Nordens Paris”

Aalborg er en flot og aktiv by med mange unikke kendetegn. I Get Around Town Magasinet og her på siden kan du læse artikler om nogle af byens absolutte must-sees, og hvad der rører sig i byen lige nu.

Vi vil gerne hjælpe dig til at få det meste ud af “Nordens Paris” og omegn – om du ønsker oplevelser inden for kunst, historie, mad, shopping eller aktiviteter.

Tjek også vores eventkalender og bliv inspireret til arrangementer og aktiviteter i hverdage og weekend.

 

Get Around Town anbefaler 10 unikke oplevelser i Aalborg

Aalborg har i sig selv masser at byde på. Det gælder både et væld af seværdige attraktioner, museer, shoppemuligheder, kulinariske oplevelser og meget mere. Du behøver aldrig kede dig i Aalborg. Udover de faste seværdigheder, sker der også en hel masse i byen i løbet af året, som er værd at kigge nærmere på.

 

​​Ønsker du at vide mere om kultur og unikke steder i Aalborg, så er Get Around Town din følgesvend.
Ud over at du kan nyde magasinet, der ligger på byens hoteller, caféer, butikker, frisører og på flere af byens VIP Lounges kan du også læse magasinet digitalt på din tablet. ​
Få flere tips og nyheder på vores Facebook-side

 

Kontakt os for mere information
​Vi elsker at få gode historier og billeder fra ture rundt i Aalborg og omegn – send endeligt dine til: info@getaroundtown.dk, så deler vi dem måske på vores sociale medier.

Har du spørgsmål eller tips som du ønsker at dele med os omkring Aalborg og byens seværdigheder, er du mere end velkommen til kontakte os på e-mail info@getaroundtown.dk eller ved hjælp af kontaktformularen, som du finder her på siden.